Zweetvoeten verhelpen

Heeft u last van zweetvoeten, dan kunt u dit verhelpen door producten aan te schaffen uit de webshop van Direct-Help.nl. Onze verzorgingsproducten kunnen ervoor zorgen dat u geen last meer heeft van die vervelende zweetvoeten, en dat u weer met frisse voeten door het leven kunt. Daarnaast hebben we nog meer verzorgingsproducten, bijvoorbeeld voor huid en haar.

Zweetvoeten verhelpen met Pedifresh

In onze webshop vindt u Pedifresh: een middel waarmee u uw zweetvoeten kunt verhelpen. In principe is transpiratievocht geurloos, echter kunnen schoenen ervoor zorgen dat er een onaangename geur vrijkomt. Ook bacteriën kunnen hiervoor zorgen. Een behandeling met Pedifresh gaat in twee stappen :

  • Pedifresh 1: voor de bestrijding van de geurveroorzakende schimmels en bacteriën. Na twee weken zijn deze bestreden en heeft u geen last meer van zweetvoeten en de vervelende geur hiervan
  • Pedifresh 2: voor het behouden van de juiste microflora van uw voeten. Gebruik wekelijks om zweetvoeten te blijven voorkomen.

Gemakkelijk online bestellen

Heeft u last van zweetvoeten, dan wilt u deze graag snel verhelpen. Daarom verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. Heeft u uw bestelling namelijk gedaan en betaald vóór 14.00 uur, dan wordt deze vandaag nog verzonden. Heeft u nog vragen over de bezorging? Dan kunt u contact op nemen door te bellen naar 036-7440440. Voor vragen over onze producten kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 78 6105727. Wij helpen u graag aan de beste verzorgingsproducten voor u!
Merken
Pedifresh voor zweetvoeten 1 - stopt zweetvoetengeur direct - Nr. 1 WEER LEVERBAAR !

Pedifresh voor zweetvoeten 1 - stopt zweetvoetengeur direct - Nr. 1 WEER LEVERBAAR !

WEER LEVERBAAR. ! De 2 Pedifresh producten hebben de oplossing voor zweetvoeten op korte termijn (Pedifresh 1 stopt zweetvoetengeur per direct) en voor de lange termijn (Pedifresh 2 voorkomt zweetvoetengeur langdurig).

€14,95 Meer informatie
Pedifresh voor zweetvoeten 2 - voorkomt zweetvoetengeur WEER LEVERBAAR

Pedifresh voor zweetvoeten 2 - voorkomt zweetvoetengeur WEER LEVERBAAR

De 2 Pedifresh producten hebben de oplossing voor zweetvoeten op korte termijn (Pedifresh 1 stopt zweetvoetengeur per direct) en voor de lange termijn (Pedifresh 2 voorkomt zweetvoetengeur langdurig).

€14,95 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »