Middel tegen zweetvoeten

Zweetvoeten zijn vervelend, maar gelukkig is er wat tegen te doen: In de webwinkel Direct-Help.nl vindt u een betaalbaar en effectief middel tegen zweetvoeten. Wij bieden ruime keuze uit verzorgingsproducten die u snel en eenvoudig online kunt bestellen via onze webshop. Bestelt u bij ons vóór 14.00 uur dan wordt uw product in Nederland binnen 24 uur geleverd.

Middel tegen zweetvoeten: direct af van nare luchtjes

Miljoenen Nederlanders weten wat het is: zweetvoeten. Een belangrijk nadeel hiervan is de onaangename geur die dit als gevolg heeft. In ons assortiment vindt u diverse producten die de geur van zweetvoeten direct stopt. Dit zijn de producten van PediFresh. Deze unieke kuursprays werken langdurig en pakken de oorzaak van de transpiratiegeur aan. Ze zijn niet alleen in te zetten bij zweetvoeten: ook bij overmatig zweten bij de oksel bieden deze sprays een uitkomst. De sprays werken bacteriedodend en verspreiden een frisse geur. Bovendien is dit middel tegen zweetvoeten eenvoudig in gebruik.

Meer informatie: neem contact met ons op

De spray dient één keer overdag zorgvuldig te worden aangebracht op schone droge voeten. Hierbij dient de ruimte tussen de tenen en de onderkant van de voet de meeste aandacht te krijgen. Ook de schoenen kunnen worden gesprayd voor optimaal resultaat. Neem voor meer informatie over ons middel tegen zweetvoeten gerust contact met ons op door te bellen naar nummer +31 78 6105727. 

Merken
Pedifresh voor zweetvoeten 1 - stopt zweetvoetengeur direct - Nr. 1 WEER LEVERBAAR !

Pedifresh voor zweetvoeten 1 - stopt zweetvoetengeur direct - Nr. 1 WEER LEVERBAAR !

WEER LEVERBAAR. ! De 2 Pedifresh producten hebben de oplossing voor zweetvoeten op korte termijn (Pedifresh 1 stopt zweetvoetengeur per direct) en voor de lange termijn (Pedifresh 2 voorkomt zweetvoetengeur langdurig).

€14,95 Meer informatie
Pedifresh voor zweetvoeten 2 - voorkomt zweetvoetengeur WEER LEVERBAAR

Pedifresh voor zweetvoeten 2 - voorkomt zweetvoetengeur WEER LEVERBAAR

De 2 Pedifresh producten hebben de oplossing voor zweetvoeten op korte termijn (Pedifresh 1 stopt zweetvoetengeur per direct) en voor de lange termijn (Pedifresh 2 voorkomt zweetvoetengeur langdurig).

€14,95 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »