Spray voor zweetvoeten

Spray voor zweetvoeten

Een effectieve spray voor zweetvoeten vindt u in het assortiment van Trophax OCT. Onze producten kunt u eenvoudig online bestellen. Deze spray is de oplossing voor zweetvoeten. We verkopen sprays die een oplossing op korte termijn en op lange termijn bieden. De korte termijn oplossing zorgt ervoor dat de zweetvoetengeur per direct stopt, terwijl de lange termijn oplossing de geur voorkomt. De spray voor zweetvoeten zijn unieke en lang werkende kuursprays die de oorzaak van de geur aanpakken. Hét antwoord op zweetvoeten vindt u dus bij Trophax OCT. Bekijk direct ons aanbod online en plaats uw bestelling!

Spray voor zweetvoeten: uniek concept

De effectieve spray van het toonaangevende merk Pedifresh voor zweetvoeten die u bij Trophax OCT koopt, is een uniek concept. Pedifresh heeft twee aanvullende sprays ontwikkeld die bacteriedodend werken. Ze zijn verfrissend en verzorgend en bieden een langdurig resultaat. Ze zijn ook eenvoudig in gebruik. De spray voor zweetvoeten kan de ergste geuren bestrijden. U kunt gewoon een actieve levensstijl blijven behouden. U kunt ook uw sneakers of leren schoenen gewoon blijven dragen.

Direct online bestellen of bel ons als u nog vragen heeft

Bestel direct de spray voor zweetvoeten online bij Trophax OCT. Heeft u er nog vragen over? Neem dan contact op met onze specialisten via +31 78 6105 727.
Merken
Pedifresh voor zweetvoeten 1 - stopt zweetvoetengeur direct - Nr. 1 WEER LEVERBAAR !

Pedifresh voor zweetvoeten 1 - stopt zweetvoetengeur direct - Nr. 1 WEER LEVERBAAR !

WEER LEVERBAAR. ! De 2 Pedifresh producten hebben de oplossing voor zweetvoeten op korte termijn (Pedifresh 1 stopt zweetvoetengeur per direct) en voor de lange termijn (Pedifresh 2 voorkomt zweetvoetengeur langdurig).

€14,95 Meer informatie
Pedifresh voor zweetvoeten 2 - voorkomt zweetvoetengeur WEER LEVERBAAR

Pedifresh voor zweetvoeten 2 - voorkomt zweetvoetengeur WEER LEVERBAAR

De 2 Pedifresh producten hebben de oplossing voor zweetvoeten op korte termijn (Pedifresh 1 stopt zweetvoetengeur per direct) en voor de lange termijn (Pedifresh 2 voorkomt zweetvoetengeur langdurig).

€14,95 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »