OVER ONS

Choose TROPHAX OTC for a better health and wellness !

UNIEKE PRODUCTEN VOOR U, VERKRIJGBAAR IN DE DROGISTERIJERN, APOTHEKEN, REFORMWINKELS EN IN DIVERSE WEBSHOPS EN IN DEZE WEBSHOP www.direct-help.nl !

Inleiding.
Deze webshop is nu nog eigendom eigendom van Trophax OTC B.V., gevestigd in 3334 BL Zwijndrecht aan de Laan van Nederhoven 2F. In de loop van 2018 zijn de merken gefaseerd overgedragen aan Mediphos OTC Consumer Health B.V. in Renkum. Tenslotte worden de 7 laatste merken vanaf 1 december 2020 door Trophax uit Amstelveen overgenomen (tel. nr. 020 822 5110). Er wijzigt dus niets voor u, alleen de logistiek. Maar de prijzen, de kwaliteit, de snelle leveringen, etc. blijven allemaal gehandhaafd.

EXTRA: het merk Bioscalin is vanaf dit jaar niet meer leverbaar in Nederland. De Italiaanse eigenaren hebben besloten Bioscalin voortaan alleen in Italië te verkopen.

Maar gelukkig hebben wij een oplossing. Want er bestaat een goed alternatief, nl. Pilfood. Een haarverzorgingsproduct uit Spanje waarvan (vier) 4 producten in Nederland worden aangeboden: 

* Pilfood 90 Capsules met Biotine om haaruitval tegen te gaan

* Pilfood 60 Tabletten om haaruitval te vertragen, ook met Biotine

* Pilfood Haarshampoo met Pro-Anagex®

* Pilfood Lotion in Spray ook met Pro-Anagex®

Als u ons wilt bereiken, dan zijn er 2 mogelijkheden: via de telefoon op nummer 088 10 30 500 of via de mail [email protected] . In onze webshops vindt u bijzondere, speciale, unieke producten die uw welzijn positief kunnen beïnvloeden. Veel plezier met onze webshop !

Als u om het bovenstaande voorstel wilt "smilen (glimlachen)", kijk dan eens bij ons product voor witte tanden Depurdent.
Een veilig middel om witte tanden te krijgen want het bevat GEEN waterstofperoxide maar de werkzame stof is natuurlijk puimsteen. Met 2 tot 3 x per week poetsen met Depurdent krijgt u uw eigen wiite kleur van uw tanden weer terug. Depurdent Mondwater kan 2 - 3 x per dag gebruikt worden als ondersteuning van de Tandpasta en tevens om een frisse adem te houden.

MISSION TROPHAX OTC

Een goede gezondheid is één van de belangrijkste zaken in het leven.
Ons doel is om de mens van dienst te zijn door nieuwe, innovatieve producten op de Nederlandse en Belgische markt te introduceren. Producten die bewezen hebben preventief, curatief, therapeutisch en effectief te werken.
Dit commitment, deze afspraak zal al onze beslissingen beïnvloeden om onze missie te volbrengen.

Waarom Trophax OTC ?

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de Nederlandse OTC branche, bestond de wens om in deze branche zelf iets te gaan ondernemen.
Het was een combinatie van karakter, plezier in het werk en kennis van de branche. Aangevuld met de drive om de kansen te benutten die in het verleden zijn blijven liggen.

Uitgangspunt Assortimentsbeleid


Trophax OTC B.V. is Consumer Health. Alle producten binnen ons assortiment hebben als doel: de persoonlijke gezondheidszorg en verzorging van de consument te herstellen, te verbeteren, te veraangenamen of te voorkomen dat er hiaten optreden in dit proces.

Marktinformatie

De markt waarin wij opereren heet de OTC Branche. OTC wil zeggen: “Over The Counter”. Dat begrip wordt internationaal gehanteerd en is ontstaan toen in Nederland drogisterijen zelfzorggeneesmiddelen en gezondheidsproducten zonder recept over de toonbank gingen overhandigen.

LAATSTE NIEUWS van onze producten:

Direct-Help is de enige distributeur in de Benelux van de SleepPro producten. Snurken is namelijk een groot probleem en deze anti-snurkproblemen gaan veel huwelijken redden. Binnekort meer hierover.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »