Prep huidcrème

Prep huidcrème heeft diverse toepassingen en is geschikt voor alle huidtypes. Dat maakt Prep huidcrème tot een uitstekende keuze! Gebruik de crème wanneer u last hebt van een droge en gebarsten huid, wanneer u last hebt van zonverbranding of wanneer uw kindje last heeft van luieruitslag. Ook is deze crème geschikt om doorligwonden mee te behandelen. Bestel de crème bij de specialist in Nederland: Trophax OTC.

Prep huidcrème is een van de vele producten van Trophax OTC
Prep crème is een van de vele producten die u kunt bestellen in de webwinkel van Trophax OTC. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van innovatieve producten op het gebied van gezondheid en lichamelijke verzorging. Onze jarenlange ervaring maakt ons de beste keuze voor het bestellen van diverse producten die u niet bij de reguliere drogist vindt zoals:

  • Detox voetpleisters van Kanji-Kenko
  • Emoform tandpasta
  • Wonderverband
  • Tampons zonder touwtje van Beppy

Contact
Wij zijn natuurlijk bereikbaar voor al uw vragen over onze producten of over uw bestelling. Via telefoonnummer 036-7440440 stelt u uw vragen over uw bestelling of de verzending daarvan. Inhoudelijke vragen over de Prep huidcrème stelt u via +31 78 6105 727. Ook kunt u het contactformulier invullen.

Merken
Prep Huidcrème 125 ml Multi herstellende huidcrème

Prep Huidcrème 125 ml Multi herstellende huidcrème

PREP is van oorsprong een Amerikaans product en werd vanaf 1872 door miljoenen mensen gebruikt. PREP is in 1936 in Nederland geïntroduceerd. Nu weer verkrijbaar via Trophax OTC.

€8,75 Meer informatie
Prep Huidcrème 250 ml Multi protective skin cream

Prep Huidcrème 250 ml Multi protective skin cream

PREP is van oorsprong een Amerikaans product en wordt vanaf 1863 door miljoenen mensen gebruikt. PREP is in 1936 in Nederland geïntroduceerd.

€14,99 Meer informatie
Prep Huidcrème Actie met 2 tubes van € 17,50 voor € 14,50

Prep Huidcrème Actie met 2 tubes van € 17,50 voor € 14,50

Prep Multi-inzetbare huidcrème, al meer dan 150 jaar geschikt voor alle oppervlakkige huidwondjes, zoals babybilletjes, na zonnebrand, doorliggen, etc. Nu weer verkrijgbaar via Trophax OTC.

€17,50 €14,50 Meer informatie
Prep Huidcrème Shaving Foam

Prep Huidcrème Shaving Foam

Prep Shaving Foam is gebaseerd op de unieke eigenschappen van de Prep Multi Skin Cream. Deze scheerschuim in spuitbus verwijdert de gezichts - en lichaamsharen effectief.

€8,75 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »