Beste huidverzorgingsproducten

De beste huidverzorgingsproducten koopt u bij Trophax OTC. In de webshop vindt u Prep Cream. Deze huidcrème is ontwikkeld door Mark W. Allen in 1860. Sindsdien is de formule van Prep Cream vrijwel onveranderd gebleven. Trophax OTC biedt deze uitstekende huidcrème aan de Nederlandse markt aan. De bestandsdelen in de crème hebben de volgende werking op de huid:

  • Verzachtend
  • Verkoelend
  • Antiseptisch
  • Mild verdovend

Prep Cream behoort tot de beste huidverzorgingsproducten vanwege de vele toepassingen
Prep Cream behoort tot de beste huidverzorgingsproducten omdat het in vele situaties toegepast kan worden. Gebruik Prep Cream van Trophax OTC als u last hebt van een droge en gebarsten huid, bij irritatie na het sporten, bij verbranding door de zon en bij luieruitslag. In de webshop van Trophax OTC bestelt u snel en gemakkelijk de beste huidverzorgingsproducten tegen verrassend lage prijzen. Probeer Prep Cream eens: deze is geschikt voor alle huidtypes!

Contact
U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over onze producten of voor vragen over uw bestelling. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op. Voor vragen over uw bestelling of de verzending daarvan zijn wij bereikbaar via  036-7440440. Voor inhoudelijke vragen over de beste huidverzorgingsproducten belt u naar +31 78 6105 727.

Merken
Prep Huidcrème 125 ml Multi herstellende huidcrème

Prep Huidcrème 125 ml Multi herstellende huidcrème

PREP is van oorsprong een Amerikaans product en werd vanaf 1872 door miljoenen mensen gebruikt. PREP is in 1936 in Nederland geïntroduceerd. Nu weer verkrijbaar via Trophax OTC.

€8,75 Meer informatie
Prep Huidcrème 250 ml Multi protective skin cream

Prep Huidcrème 250 ml Multi protective skin cream

PREP is van oorsprong een Amerikaans product en wordt vanaf 1863 door miljoenen mensen gebruikt. PREP is in 1936 in Nederland geïntroduceerd.

€14,99 Meer informatie
Prep Huidcrème Actie met 2 tubes van € 17,50 voor € 14,50

Prep Huidcrème Actie met 2 tubes van € 17,50 voor € 14,50

Prep Multi-inzetbare huidcrème, al meer dan 150 jaar geschikt voor alle oppervlakkige huidwondjes, zoals babybilletjes, na zonnebrand, doorliggen, etc. Nu weer verkrijgbaar via Trophax OTC.

€17,50 €14,50 Meer informatie
Prep Huidcrème Shaving Foam

Prep Huidcrème Shaving Foam

Prep Shaving Foam is gebaseerd op de unieke eigenschappen van de Prep Multi Skin Cream. Deze scheerschuim in spuitbus verwijdert de gezichts - en lichaamsharen effectief.

€8,75 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »