Gevoelige tandhalzen

Gevoelige tandhalzen zijn goed te behandelen met de producten van Trophax OCT. Wij beschikken over tandpasta van het toonaangevende Emoform®. Bestel de tandpasta bij Direct-Help.nl en bescherm uw mond tegen irriterende invloeden. In de tandpasta zitten hoge concentraties kaliumnitraat. Dit is een zeer geschikt middel om de gevoeligheid van de zenuwuiteinden in de mond te verminderen. Hierdoor kunt u gemakkelijker warm en koud voedsel in uw mond verdragen. Bij gevoelige tandhalzen is de tandpasta van Emoform® de beste oplossing! Deze is tegen verrassend lage prijzen verkrijgbaar in de webshop van Direct-Help.nl.

Blijf niet lopen met gevoelige tandhalzen

Het is niet verstandig te blijven lopen met gevoelige tandhalzen. Er is ook een verlichtend middel beschikbaar, namelijk de Emoform® tandpasta. U bestelt deze tandpasta en diverse andere producten voor een complete mondverzorging natuurlijk bij Direct-Help.nl. Wij zijn een gespecialiseerde webshop waar u vele verzorgingsproducten bestelt:

  • Wij vinden een goede gezondheid erg belangrijk.
  • Wij zijn u graag van dienst zijn met innovatieve producten op het gebied van gezondheid en persoonlijke verzorging.
  • Wij hebben veel ervaring met het leveren van gezondheidsartikelen en weten precies wat de beste producten zijn.

Vraag naar de mogelijkheden of bestel meteen online

U kunt contact opnemen met Direct-Help.nl door te bellen met telefoonnummer 036-7440440. Hier zijn wij te bereiken voor vragen over uw bestelling of de verzending. Inhoudelijke vragen over gevoelige tandhalzen en de tandpasta stelt u via telefoonnummer +31 78 6105 727.

Merken
Emoform Tandpasta voor gevoelig tandvlees 85 ml Emoform Tandpasta Sensitive + Fluor

Emoform Tandpasta voor gevoelig tandvlees 85 ml Emoform Tandpasta Sensitive + Fluor

Emoform®-Fluor is geschikt voor cariës prophylaxis bij lichte periodontale aandoeningen en voor de normale verzorging van de tanden. Emoform®-Fluor zorgt voor een aangename verlichting bij overgevoelige tanden, tandvlees en tandhalzen.

€9,05 €7,95 Meer informatie
Emoform Tandpasta voor gevoelig tandvlees VERNIEUWD: 85 ml Tandpasta op basis van kaliumnitraat met tandenborstel

Emoform Tandpasta voor gevoelig tandvlees VERNIEUWD: 85 ml Tandpasta op basis van kaliumnitraat met tandenborstel

NIEUWE VERPAKKING met TANDENBORSTEL Emoform® bevat als werkzaam bestanddeel kaliumnitraat. Kaliumnitraat is het enige ingrediënt dat de FDA als veilig en effectief classificeert voor het desensibiliseren van tanden en kiezen.

€9,95 €9,05 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »