Geïrriteerd tandvlees

Heeft u last van geirriteerd tandvlees, ga dan naar Direct-Help.nl. De hoge concentraties kaliumnitraat beschermen de tandhalzen. Kaliumnitraat is een zeer geschikt middel om de gevoeligheid van de zenuwuiteinden in de mond te verminderen. Hierdoor kunt u gemakkelijker warm en koud voedsel in uw mond verdragen. Bij geïrriteerd tandvlees is de een beschermende tandpasta de beste oplossing! Deze is gemakkelijk te bestellen in de webshop van Direct-Help.nl.

Voorkom geirriteerd tandvlees en bestel beschermende tandpasta bij Direct-Help.nl

U kunt geirriteerd tandvlees gemakkelijk voorkomen door beschermende tandpasta te bestellen bij Direct-Help.nl. Direct-Help.nl is een gespecialiseerde webshop waar u diverse producten voor uw mondverzorging bestelt. Bestel uw verzorgingsproducten bij Direct-Help.nl omdat:

  • Wij een goede gezondheid een belangrijke zaak vinden.
  • Wij u van dienst zijn met innovatieve producten op het gebied van gezondheid en persoonlijke verzorging.
  • Wij veel ervaring hebben met het leveren van gezondheidsartikelen en precies weten wat de beste producten zijn.

Contact opnemen en online bestellen

Naast mondverzorgingsproducten door geirriteerd tandvlees zijn wij er ook voor al uw haarverzorging, huidverzorging en de verzorging voor vrouwelijke hygiëne. U kunt deze producten gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Bij ons kunt u dan ook veilig betalen via PayPal of iDEAL. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 78 6105727.

Merken
Emoform Tandpasta voor gevoelig tandvlees 85 ml Emoform Tandpasta Sensitive + Fluor

Emoform Tandpasta voor gevoelig tandvlees 85 ml Emoform Tandpasta Sensitive + Fluor

Emoform®-Fluor is geschikt voor cariës prophylaxis bij lichte periodontale aandoeningen en voor de normale verzorging van de tanden. Emoform®-Fluor zorgt voor een aangename verlichting bij overgevoelige tanden, tandvlees en tandhalzen.

€9,05 €7,95 Meer informatie
Emoform Tandpasta voor gevoelig tandvlees VERNIEUWD: 85 ml Tandpasta op basis van kaliumnitraat met tandenborstel

Emoform Tandpasta voor gevoelig tandvlees VERNIEUWD: 85 ml Tandpasta op basis van kaliumnitraat met tandenborstel

NIEUWE VERPAKKING met TANDENBORSTEL Emoform® bevat als werkzaam bestanddeel kaliumnitraat. Kaliumnitraat is het enige ingrediënt dat de FDA als veilig en effectief classificeert voor het desensibiliseren van tanden en kiezen.

€9,95 €9,05 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »