Beste tandpasta gevoelige tanden

Voor de beste tandpasta tegen gevoelige tanden moet u bij Direct-Help.nl zijn. Bij ons kunt u deze tandpasta namelijk gemakkelijk online bestellen. Doet u dit voor 14.00 uur, dan verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog! Zo heeft u de beste tandpasta tegen gevoelige tanden zo snel mogelijk in huis en komt u zo snel mogelijk van uw gevoelige tanden af.

 

De beste tandpasta tegen gevoelige tanden in de webshop van Direct-Help.nl
Bij Direct-Help.nl vindt u de beste tandpasta tegen gevoelige tanden. Gevoelige tanden kunnen erg vervelend zijn en veel mensen hebben er last van. Ervaart u pijn aan de tanden bij het drinken van warme of juist koude dranken? Dan heeft u te maken met gevoelige tanden. Gelukkig kunt u hier wat tegen doen. Wij hebben voor u de beste tandpasta tegen gevoelige tanden:

  • Emoform met fluor: voor aangename verlichting bij overgevoelig tandvlees, tandhalzen en tanden in combinatie met de normale dagelijkse verzorging, met fluor voor de versteviging van uw tanden
  • Emoform met kaliumnitraat: kaliumnitraat is een bewezen en geclassificeerd ingrediënt dat effectief is tegen gevoelige tanden, het vermindert de gevoeligheid van de zenuwuiteinden.

Nu bestellen

Bestel de beste tandpasta tegen gevoelige tanden vandaag nog via onze webshop. U kunt bij ons snel en veilig betalen met iDEAL of PayPal. Voor vragen over onze producten kunt u terecht bij onze gespecialiseerde medewerkers door te bellen naar +31 78 6105727.


 

Merken
Emoform Tandpasta voor gevoelig tandvlees 85 ml Emoform Tandpasta Sensitive + Fluor

Emoform Tandpasta voor gevoelig tandvlees 85 ml Emoform Tandpasta Sensitive + Fluor

Emoform®-Fluor is geschikt voor cariës prophylaxis bij lichte periodontale aandoeningen en voor de normale verzorging van de tanden. Emoform®-Fluor zorgt voor een aangename verlichting bij overgevoelige tanden, tandvlees en tandhalzen.

€9,05 €7,95 Meer informatie
Emoform Tandpasta voor gevoelig tandvlees VERNIEUWD: 85 ml Tandpasta op basis van kaliumnitraat met tandenborstel

Emoform Tandpasta voor gevoelig tandvlees VERNIEUWD: 85 ml Tandpasta op basis van kaliumnitraat met tandenborstel

NIEUWE VERPAKKING met TANDENBORSTEL Emoform® bevat als werkzaam bestanddeel kaliumnitraat. Kaliumnitraat is het enige ingrediënt dat de FDA als veilig en effectief classificeert voor het desensibiliseren van tanden en kiezen.

€9,95 €9,05 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »