Vrouwencondoom kopen

Wees optimaal beschermd tegen zwangerschappen en SOA’s met een vrouwencondoom van Direct-Help.nl. Wij zijn dé online drogisterij gespecialiseerd in natuurlijke en unieke vrouwenproducten. U kunt bij ons terecht voor betaalbare artikelen, een snelle verzending en deskundig advies. Plaats vandaag nog online uw bestelling!

Vrouwenanticonceptie door vrouwencondoom te kopen

Femidom vrouwencondooms zijn een medisch hulpmiddel als u, als vrouw, verantwoordelijk bent voor de anticonceptie. De vrouwencondooms die u bij ons kunt kopen bieden een doelmatige bescherming tijdens seksueel contact met bescherming op zwangerschappen, SOA’s en HIV/AIDS. Bovendien zijn ze eenvoudig in te brengen en te verwijderen en bieden ze vele andere voordelen:

  • Veilig condoom;
  • Dunner dan een mannencondoom waardoor gemeenschap aangenamer is;
  • Condoom is bestand tegen hulpmiddelen zoals glijmiddel.

Naast dat u bij ons een vrouwencondoom kunt kopen, kunt u ook bij ons terecht voor menstruatieverzorging, haarverzorging, detoxmiddelen, mondverzorging, voedingssupplementen en huidverzorging.

Meer weten? Neem contact op of plaats direct uw bestelling!

Het kopen van vrouwencondooms doet u snel, veilig en anoniem via onze online winkel. Hebt u vragen over de condooms, opmerkingen of wilt u persoonlijk advies? Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer +31 78 6105727. Onze adviseurs staan u graag te woord. Op deze manier kunt u altijd een weloverwogen keuze maken voor onze producten.

Merken
FC2 Female Condom - 3 vrouwencondooms op basis van nitril FC2 Female Condom, 3 vrouwencondooms op basis van nitril

FC2 Female Condom - 3 vrouwencondooms op basis van nitril FC2 Female Condom, 3 vrouwencondooms op basis van nitril

NIEUWE VERPAKKING ! Verder is er niets veranderd. Wanneer te gebruiken: FC2 Female Condom is een medisch hulpmiddel en een contraceptieve methode die een doelmatige bescherming biedt bij sexueel contact tussen vrouwen en mannen en waarbij de vrouw zorgdra

€6,75 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »