Tandpasta voor implantaten

Tandpasta voor implantaten bestelt u eenvoudig en snel bij Direct-Help.nl. Natuurlijk wilt u uw gebit goed verzorgen. De unieke zuurstoftechnologie van ImplaClean is de beste keuze voor het verzorgen van uw gebit. Tandplak en tandvleesontstekingen krijgen geen kans door het gebruik van ImplaClean. Bestel bij Direct-Help.nl een tube tandpasta van ImplaClean of bestel een kleine probeerverpakking. Zo kunt u uzelf overtuigen door de werking van de tandpasta voor implantaten. Bekijk ons aanbod online en plaats uw bestelling!

Tandpasta voor implantaten is te bestellen bij Direct-Help.nl

Direct-Help.nl is dé specialist op het gebied van tandpasta voor implantaten. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren van innovatieve artikelen op het gebied van gezondheid en lichamelijke verzorging. U vindt in onze webshop diverse producten voor mondverzorging:

  • Tandpasta voor implantaten;
  • Tandpasta voor gevoelige tanden of tandvlees;
  • Diverse voedingssupplementen.

Vraag naar de mogelijkheden of bestel direct online

Heeft u nog vragen over onze tandpasta voor implantaten of onze andere producten? Laat het ons dan weten. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar +31 78 6105 727 voor inhoudelijke vragen over tandpasta voor implantaten. Het telefoonnummer 036-7440440 kunt u bellen voor meer informatie over uw bestelling of de verzending daarvan. U kunt ook direct uw bestelling online plaatsen.

Merken
ImplaClean Tandpasta voor Implantaten 50 ml Tandpasta voor implantaten

ImplaClean Tandpasta voor Implantaten 50 ml Tandpasta voor implantaten

ImplaClean heeft een nieuwe verpakking, is kleiner qua inhoud maar nog steeds van TOP-kwaliteit en is gebaseerd op de unieke actieve Ardox-X zuurstoftechnologie in combinatie met lactoferrine.

€9,95 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »