Tandpasta gevoelige tandhalzen

Zoekt u een tandpasta tegen gevoelige tandhalzen, dan bent u in de webshop van Direct-Help.nl aan het juiste adres. Veel mensen hebben last van gevoelige tanden waardoor ze pijn ervaren bij het eten en drinken van koude en warme dingen. Heeft u last van gevoelige tandhalzen, dan kan de juiste tandpasta u hierbij helpen.

Tandpasta tegen gevoelige tandhalzen online bestellen

Heeft u last van gevoelige tandhalzen, dan vindt u in de webshop van Direct-Help.nl de juiste tandpasta. Deze kunt u gewoon online bestellen! We hebben dan de volgende tandpasta’s voor u:

  • Emoform tandpasta op basis van tinfluoride: geeft een prettige verlichting als u last heeft van gevoelige tandhalzen. Deze tandpasta is op basis van tinfluoride en zorgt er, naast het tegengaan van gevoelige tanden ook voor dat uw tanden dagelijks grondig gereinigd worden.
  • Emoform tandpasta op basis van kaliumnitraat: het werkzame bestanddeel kaliumnitraat is officieel geclassificeerd als veilig en effectief tegen gevoelige tandhalzen door de FDA.

Bestel gemakkelijk online

U hoeft de deur niet uit om deze speciale tandpasta in huis te halen. Deze kunt u namelijk gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Bestelt en betaalt u deze tandpasta namelijk vóór 14.00 uur vandaag, dan verzenden wij uw bestelling vandaag nog! Betalen kan overigens natuurlijk veilig via iDEAL of PayPal. Voor meer informatie over de bezorging kunt u bellen naar 036-7440440, en voor meer informatie over onze producten kunt u bellen naar +31 78 6105727. Wij helpen u graag verder.
Merken
EMOFORM TANDPASTA 75 ml 75 ml Emoform Tandpasta GumCare ZONDER fluor op basis van kaliumnitraat

EMOFORM TANDPASTA 75 ml 75 ml Emoform Tandpasta GumCare ZONDER fluor op basis van kaliumnitraat

EMOFORM TANDPASTA AL MEER DAN 80 JAAR OP DE NEDERLANDSE MARKT !!!

€11,95 Meer informatie
EMOFORM TANDPASTA 75 ml 75 ml Emoform Tandpasta Sensitive MET Fluor

EMOFORM TANDPASTA 75 ml 75 ml Emoform Tandpasta Sensitive MET Fluor

Emoform® MET Fluor is geschikt voor cariës prophylaxis bij lichte periodontale aandoeningen en voor de normale verzorging van de tanden. Emoform®-Fluor zorgt voor een aangename verlichting bij overgevoelige tanden, gevoelig tandvlees en gevoelige tandhalz

€13,95 €11,95 Meer informatie
EMOFORM TANDPASTA 75 ml NIEUW: 75 ml Emoform Tandpasta met Diamant-deeltjes en Fluor

EMOFORM TANDPASTA 75 ml NIEUW: 75 ml Emoform Tandpasta met Diamant-deeltjes en Fluor

NIEUWE VERPAKKING EMOFORM® IS AL MEER DAN 80 JAAR IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR!!!

€13,95 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »