Tandpasta gevoelige tandhalzen

Zoekt u een tandpasta tegen gevoelige tandhalzen, dan bent u in de webshop van Direct-Help.nl aan het juiste adres. Veel mensen hebben last van gevoelige tanden waardoor ze pijn ervaren bij het eten en drinken van koude en warme dingen. Heeft u last van gevoelige tandhalzen, dan kan de juiste tandpasta u hierbij helpen.

Tandpasta tegen gevoelige tandhalzen online bestellen

Heeft u last van gevoelige tandhalzen, dan vindt u in de webshop van Direct-Help.nl de juiste tandpasta. Deze kunt u gewoon online bestellen! We hebben dan de volgende tandpasta’s voor u:

  • Emoform tandpasta op basis van tinfluoride: geeft een prettige verlichting als u last heeft van gevoelige tandhalzen. Deze tandpasta is op basis van tinfluoride en zorgt er, naast het tegengaan van gevoelige tanden ook voor dat uw tanden dagelijks grondig gereinigd worden.
  • Emoform tandpasta op basis van kaliumnitraat: het werkzame bestanddeel kaliumnitraat is officieel geclassificeerd als veilig en effectief tegen gevoelige tandhalzen door de FDA.

Bestel gemakkelijk online

U hoeft de deur niet uit om deze speciale tandpasta in huis te halen. Deze kunt u namelijk gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Bestelt en betaalt u deze tandpasta namelijk vóór 14.00 uur vandaag, dan verzenden wij uw bestelling vandaag nog! Betalen kan overigens natuurlijk veilig via iDEAL of PayPal. Voor meer informatie over de bezorging kunt u bellen naar 036-7440440, en voor meer informatie over onze producten kunt u bellen naar +31 78 6105727. Wij helpen u graag verder.
Merken
EMOFORM TANDPASTA (vernieuwde verpakking) 75 ml Emoform Tandpasta Sensitive MET Fluor

EMOFORM TANDPASTA (vernieuwde verpakking) 75 ml Emoform Tandpasta Sensitive MET Fluor

Emoform® MET Fluor is geschikt voor cariës prophylaxis bij lichte periodontale aandoeningen en voor de normale verzorging van de tanden. Emoform®-Fluor zorgt voor een aangename verlichting bij overgevoelige tanden, gevoelig tandvlees en gevoelige tandhalz

€13,95 €11,95 Meer informatie
EMOFORM TANDPASTA (vernieuwde verpakking) NIEUW: 75 ml Emoform Tandpasta met Diamant-deeltjes en Fluor

EMOFORM TANDPASTA (vernieuwde verpakking) NIEUW: 75 ml Emoform Tandpasta met Diamant-deeltjes en Fluor

NIEUWE VERPAKKING EMOFORM® IS AL MEER DAN 80 JAAR IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR!!!

€13,95 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »