Gevoelige tanden tandpasta

Voor gevoelige tanden heeft Direct-Help.nl tandpasta van het toonaangevende merk Emoform®. Deze tandpasta bevat als enige werkzame bestanddeel kaliumnitraat. Uit vele studies is gebleken dat dit een uiterst effectief middel is tegen gevoelige tanden. Het bevat ook mineraalzouten. Door de hoge concentraties wordt plakvorming voorkomen en wordt de groei van bacteriën geremd. Uiteraard heeft het nog veel meer voordelen. Dit zijn enkele redenen waarom Emoform® tandpasta een uitstekend middel zijn tegen gevoelige tanden. Bekijk snel ons aanbod online een plaats uw bestelling vanuit onze webshop!

Gevoelige tanden tandpasta: aangename verlichting bij overgevoelige tanden

Als u last heeft van gevoelige tanden dan biedt de tandpasta van Emoform® u een aangename verlichting. Deze tandpasta bevat ook stoffen die zorgen voor een grondige reiniging van het gebit en het tandvlees. De glazuurlaag wordt hierbij niet aangetast. Direct-Help.nl beschikt over een handige webshop waar u de tandpasta van Emoform® voor gevoelige tanden vindt. U kunt deze eenvoudig en snel online bestellen. U kunt gebruik maken van veilige betaalmethoden. Als u voor 14.00 uur een bestelling plaatst, dan leveren wij deze binnen 24 uur binnen Nederland. Heeft u nog vragen over de tandpasta voor gevoelige tanden of onze andere producten? Neem dan contact op via +31 78 6105 727. Voor vragen over een bestelling belt u naar 036-7440440.
Merken
EMOFORM TANDPASTA 75 ml 75 ml Emoform Tandpasta GumCare ZONDER fluor op basis van kaliumnitraat

EMOFORM TANDPASTA 75 ml 75 ml Emoform Tandpasta GumCare ZONDER fluor op basis van kaliumnitraat

EMOFORM TANDPASTA AL MEER DAN 80 JAAR OP DE NEDERLANDSE MARKT !!!

€11,95 Meer informatie
EMOFORM TANDPASTA 75 ml 75 ml Emoform Tandpasta Sensitive MET Fluor

EMOFORM TANDPASTA 75 ml 75 ml Emoform Tandpasta Sensitive MET Fluor

Emoform® MET Fluor is geschikt voor cariës prophylaxis bij lichte periodontale aandoeningen en voor de normale verzorging van de tanden. Emoform®-Fluor zorgt voor een aangename verlichting bij overgevoelige tanden, gevoelig tandvlees en gevoelige tandhalz

€13,95 €11,95 Meer informatie
EMOFORM TANDPASTA 75 ml NIEUW: 75 ml Emoform Tandpasta met Diamant-deeltjes en Fluor

EMOFORM TANDPASTA 75 ml NIEUW: 75 ml Emoform Tandpasta met Diamant-deeltjes en Fluor

NIEUWE VERPAKKING EMOFORM® IS AL MEER DAN 80 JAAR IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR!!!

€13,95 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »