Gevoelige tanden oplossing

Direct-Help.nl heeft voor uw gevoelige tanden dé oplossing om de gevoeligheid te verlichten. Bijna de helft van de Nederlandse bevolking heeft wel eens last van gevoelige tanden. Het komt vooral voor bij mensen tussen de 20 en 50 jaar. Er zijn echter maar een klein aantal mensen dat voor gevoelige tanden naar de tandarts of mondhyiënist gaat, terwijl er een oplossing is om de gevoeligheid te verlichten. Wij bieden Emoform® tandpasta dat kaliumnitraat bevat. Dit is een bewezen effectief middel tegen gevoelige tandhalzen. Dit is dan ook het enig werkzame bestanddeel in de tandpasta en is uiterst effectief in het desensibiliseren van tanden en tandvlees.

Gevoelige tanden: verlichting is de oplossing

De oplossing om gevoelige tanden te verlichten is Emoform® tandpasta van Direct-Help.nl. U kunt deze tandpasta eenvoudig vanuit onze webshop bestellen. Bestelt u vandaag vóór 14.00 uur, dan wordt de bestelling binnen 24 uur geleverd in Nederland. Deze tandpasta bevat niet alleen kaliumnitraat, maar ook mineraalzouten, dat plakvorming voorkomt, het tandvleesoppervlakte verhard en nog veel meer voordelen heeft. Het heeft ook een remmende werking op de groei van bacteriën.

Direct online bestellen op Direct-Help.nl

Aarzel niet langer en kiest voor Emoform® tandpasta als oplossing voor gevoelige tanden. Plaats direct een bestelling op Direct-Help.nl en wij zorgen voor een snelle levering. Heeft u nog vragen over deze producten? Aarzel dan niet en neem contact op voor meer informatie. U kunt ons bereiken via +31 78 6105 727. Heeft u vragen over een bestelling? Bel dan naar 036-7440440.

Merken
EMOFORM TANDPASTA 75 ml 75 ml Emoform Tandpasta GumCare ZONDER fluor op basis van kaliumnitraat

EMOFORM TANDPASTA 75 ml 75 ml Emoform Tandpasta GumCare ZONDER fluor op basis van kaliumnitraat

EMOFORM TANDPASTA AL MEER DAN 80 JAAR OP DE NEDERLANDSE MARKT !!!

€11,95 Meer informatie
EMOFORM TANDPASTA 75 ml 75 ml Emoform Tandpasta Sensitive MET Fluor

EMOFORM TANDPASTA 75 ml 75 ml Emoform Tandpasta Sensitive MET Fluor

Emoform® MET Fluor is geschikt voor cariës prophylaxis bij lichte periodontale aandoeningen en voor de normale verzorging van de tanden. Emoform®-Fluor zorgt voor een aangename verlichting bij overgevoelige tanden, gevoelig tandvlees en gevoelige tandhalz

€13,95 €11,95 Meer informatie
EMOFORM TANDPASTA 75 ml NIEUW: 75 ml Emoform Tandpasta met Diamant-deeltjes en Fluor

EMOFORM TANDPASTA 75 ml NIEUW: 75 ml Emoform Tandpasta met Diamant-deeltjes en Fluor

NIEUWE VERPAKKING EMOFORM® IS AL MEER DAN 80 JAAR IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR!!!

€13,95 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »