Depurdent tandpasta

Wilt u witte tanden zonder gebruik te maken van h2o2, kies dan voor Depurdent tandpasta van Direct-Help.nl. Deze tandpasta is een veilige, gemakkelijke en goedkope manier om witte tanden te krijgen en de tandpasta bevat geen h2o2! Gebruik Depurdent tandpasta twee tot drie keer per week als u last hebt van teveel tandplak op uw tanden, een langdurige ziekte heeft waardoor uw tanden zijn verkleurd of als het gebruik van medicijnen ervoor gezorgd heeft dat uw tanden verkleurd zijn.

Snel witte tanden met Depurdent tandpasta

Wanneer u snel resultaat wilt boeken maar witte tanden wilt bereiken zonder gebruik te maken van h2o2 is Direct-Help.nl uw partner! Wij bieden u tegen verrassend lage prijzen Depurdent tandpasta. U kunt dan kiezen voor een mondwater op natuurlijke basis, of voor tandpasta op natuurlijke basis van Depurdent. Omdat wij een gespecialiseerde webwinkel zijn op het gebied van gezondheid en lichamelijke verzorging, vindt u bij ons ook diverse andere producten zoals huidverzorgingsproducten en haarverzorgingsproducten.

Contact opnemen voor meer informatie

U kunt de Depurdent tandpasta of mondwater gemakkelijk bestellen in onze webshop. Hier kunt u ook veilig betalen via PayPal of iDEAL. Heeft u besteld en betaald vóór 14.00 uur, dan verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog. Voor vragen over de bezorging van uw bestelling kunt u bellen naar 036-7440440, en voor vragen over onze producten naar +31 78 6105727.

Merken
Depurdent voor witte tanden Tandpasta op natuurlijke basis voor witte tanden

Depurdent voor witte tanden Tandpasta op natuurlijke basis voor witte tanden

NIEUW VANAF MAART 2020 Er is een nieuwe Richtlijn door het Ministerie uitgevaardigd: Tanden bleken met meer dan 6 % H2O2 is vanaf 1 november 2012 verboden.

€22,50 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »