Beste whitening tandpasta

De beste whitening tandpasta bij Trophax OCT is Depurdent. In de webwinkel van Direct-Help.nl is deze tandpasta en het bijbehorende mondwater tegen lage prijzen verkrijgbaar. Gebruik deze tandpasta als uw tanden de eigen witte kleur zijn verloren door gebruik van nicotine, koffie en thee of een wortelkanaalbehandeling en medicijngebruik. Gebruik de beste whitening tandpasta en het bijbehorende mondwater van Depurdent want alleen maar tanden poetsen is niet genoeg!

De beste whitening tandpasta aanschaffen in de webwinkel van Direct-Help.nl

Natuurlijk kiest u ervoor de beste whitening tandpasta aan te schaffen in de beste webwinkel op het gebied van gezondheid en lichamelijke verzorging. Wij bieden u vele innovatieve producten die u soms niet bij de ketendrogist kunt kopen. Bestel in de webshop van Direct-Help.nl onder andere:

  • Tandpasta voor witte tanden;
  • Tandpasta voor gevoelige tanden en tandvlees;
  • Tandpasta voor implantaten;
  • Tandpasta voor terugtrekkend tandvlees.

Daarnaast verkopen we nog veel meer producten voor mondverzorging.

Advies op maat over de tandpasta

Graag geeft de klantenservice van Direct-Help.nl u advies over de beste whitening tandpasta in ons assortiment. U kunt de klantenservice ook bellen voor inhoudelijke vragen via telefoonnummer +31 78 6105 727. Bel met telefoonnummer 036-7440440 voor vragen over uw bestelling en de verzending daarvan.

Merken
Depurdent voor witte tanden Mondwater op natuurlijke basis voor witte tanden

Depurdent voor witte tanden Mondwater op natuurlijke basis voor witte tanden

NIEUW VANAF OKTOBER 2012 Er is een nieuwe Richtlijn door het Ministerie uitgevaardigd: Tanden bleken met meer dan 6 % H2O2 is vanaf 1 november 2012 verboden.

€20,95 Meer informatie
Depurdent voor witte tanden Tandpasta op natuurlijke basis voor witte tanden

Depurdent voor witte tanden Tandpasta op natuurlijke basis voor witte tanden

NIEUW VANAF MAART 2020 Er is een nieuwe Richtlijn door het Ministerie uitgevaardigd: Tanden bleken met meer dan 6 % H2O2 is vanaf 1 november 2012 verboden.

€22,50 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »