Beste tandpasta voor wittere tanden

Depurdent is de beste tandpasta voor wittere tanden en kunt u eenvoudig bestellen bij Direct-Help.nl! Door hiermee te poetsen ziet u snel resultaat. Depurdent is verkrijgbaar in de webwinkel van Direct-Help.nl. In deze webwinkel is tevens het bijbehorende mondwater tegen lage prijzen te koop. Ga deze tandpasta gebruiken als uw tanden de eigen witte kleur zijn verloren door het gebruik van nicotine, koffie en thee, een wortelkanaalbehandeling of door medicijngebruik. Kies voor de beste tandpasta voor wittere tanden in het assortiment van Direct-Help.nl: Depurdent! Poetsen alleen is niet genoeg!

De beste tandpasta voor wittere tanden kopen in de webshop van Direct-Help.nl

Natuurlijk kiest u ervoor de beste tandpasta voor wittere tanden te kopen in de beste webwinkel op het gebied van gezondheid en lichamelijke verzorging. Direct-Help.nl biedt u vele innovatieve producten die niet te koop zijn bij de reguliere drogist. Bestel in de webshop van Direct-Help.nl onder andere producten voor allerlei gebits-, tandvleesproblemen en nog veel meer.

Direct online bestellen

De klantenservice van Direct-Help.nl staat u graag te woord voor al uw vragen over de beste tandpasta voor wittere tanden. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar. Bel voor inhoudelijke vragen met telefoonnummer +31 78 6105 727. Voor vragen over uw bestelling en de verzending daarvan belt u met telefoonnummer 036-7440440.

Merken
Depurdent voor witte tanden Tandpasta op natuurlijke basis voor witte tanden

Depurdent voor witte tanden Tandpasta op natuurlijke basis voor witte tanden

NIEUW VANAF MAART 2020 Er is een nieuwe Richtlijn door het Ministerie uitgevaardigd: Tanden bleken met meer dan 6 % H2O2 is vanaf 1 november 2012 verboden.

€22,50 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »