Multivitamine voor zwangere vrouwen

De natuurlijke PoolPlus multivitamine tabletten van Direct-Help.nl BV zijn zeer geschikt voor zwangere vrouwen. Wij zijn de online drogist met effectieve natuurlijke middelen. Bekijk vandaag nog wat onze unieke producten, betaalbare artikelen en persoonlijke advies voor u kunnen betekenen.

Multivitamine met 55 vitamines voor zwangere vrouwen

Elk tablet PoolPlus multivitamine bevat een optimale mix van 55 verschillende vitamines, fruit, groenten en kruiden en zijn speciaal ontwikkeld voor een gezond functionerend lichaam van zwangere vrouwen. U kunt met één tablet per dag gezonder, actiever en gifvrij leven. De voordelen van onze tabletten zijn:

  • Samengesteld na orthomoleculair onderzoek;
  • Verzekerd van een optimale opname van het lichaam;
  • Voldoen aan de Amerikaanse en Europese gezondheidseisen;
  • Geschikt voor personen met een voedselallergie.

Naast onze Poolplus multivitamine tabletten voor zwangere vrouwen, kunt u ook bij ons terecht voor andere producten voor mondverzorging, huidverzorging, voetverzorging, menstruatieverzorging, haarverzorging en verbandmiddelen.

Eenvoudig online bestellen

De Poolplus multivitamine tabletten voor zwangere vrouwen kunt u snel en voordelig aanschaffen in onze online shop. Hebt u vragen over de werkwijze van de tabletten, de samenstelling of het gebruik? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via het nummer +31 78 6105727 of via ons e-mailadres en wij helpen u graag verder.

Merken
Poolplus Multivitamines 120 tabletten PoolPlus Multivitamines

Poolplus Multivitamines 120 tabletten PoolPlus Multivitamines

PoolPlus Multivitamine bevat een uitgebalanceerde formule van natuurlijke en synthetische bestanddelen. Vitaminen, mineralen, groenten, fruit - en kruidenextracten. Totaal 55 bestanddelen in een tablet. Eén verpakking bevat 120 tabletten en is voldoende v

€29,95 €24,95 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »