Best getest multivitamine

De best getest Poolplus multivitamine tabletten van Direct-Help.nl dragen actief bij aan een sterk en gezond lichaam. Wij zijn de online drogisterij met natuurlijke gezondheidsmiddelen. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige producten, betaalbare artikelen en een persoonlijke gezondheidsadvies.

Best getest PoolPlus multivitamine als aanvullend voedingssupplement

De best getest PoolPlus multivitamine tabletten zijn speciaal ontwikkeld om intensief bij te dragen aan een gezond en goed functionerend lichaam en bevat daardoor een optimale mix van 55 verschillende soorten fruit, groenten, kruiden en vitamines. Met de inname van één tablet per dag kunt u actiever, gifvrij en gezond leven. Voordelen van onze supplementen zijn:

  • Verzekerd van een optimale opname van het lichaam;
  • Samengesteld na orthomoleculair onderzoek;
  • Geschikt voor personen met voedselallergie;
  • Voldoen aan de Amerikaanse en Europese gezondheidseisen.

 

Naast onze best getest multivitamine tabletten kunt u ook bij ons terecht voor andere producten voor zoal huidverzorging, voetverzorging, mondverzorging, menstruatieverzorging, haarverzorging, verbandmiddelen en ontgiftingsmiddelen.

Kies voor een gezond leven

De best getest Poolplus multivitamine tabletten kunt u voordelig en snel aanschaffen in onze online winkel. Hebt u vragen over de werkwijze van de vitamines, de samenstelling of het gebruik? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via het nummer +31 78 6105727 of via ons mailadres. Onze adviseurs staan u graag te woord.

Merken
Poolplus Multivitamines 120 tabletten PoolPlus Multivitamines

Poolplus Multivitamines 120 tabletten PoolPlus Multivitamines

PoolPlus Multivitamine bevat een uitgebalanceerde formule van natuurlijke en synthetische bestanddelen. Vitaminen, mineralen, groenten, fruit - en kruidenextracten. Totaal 55 bestanddelen in een tablet. Eén verpakking bevat 120 tabletten en is voldoende v

€29,95 €24,95 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »