Kanji-Kenko reinigingsvoetpleisters

Kanji-Kenko reinigingsvoetpleisters désintoxication japonaise - patches de pieds détox ou 12 pièces pour le traitement de 1 semaine

Le moyen le plus sûr et le plus efficace pour détoxifier le corps par les nouveaux et améliorés patches de pieds de désintoxication Kanji Kenko.

Numéro de l'article: 750100
Disponibilité: En stock
Heure de livraison: Les délais de livraison en Europe 48 ou 72 heures si le paiement est crédité pour 14.00 heures.
De: €34,95

Pour seulement:
€29,95 Taxes incluses
Quantité:    Ajouter au panier

Reviews

Évaluation rédigée par Mevr. W. te Z., Publié le 13-05-2014, 5 étoile(s).
Al meer dan 7 jaar heb ik slecht geslapen. De dokter constateerde restless legs en schreef me een aangepast leven voor. Niet te veel op de verkeerde momenten gaan lopen, veel rust nemen en bij het zitten, de benen zo horizontaal mogelijk houden.
Nou kom ik veel bij de natuurdrogist in onze woonplaats en die mensen hebben veel kennis van natuurlijke producten. En dus uiteraard vele producten geprobeerd, maar meestal met tijdelijk resultaat. Aangezien ik een grote groep vriendinnen heb waarmee we regelmatig op stap gaan, ben ik blijven zoeken. En toen, zomaar opeens, had onze natuurdrogist de detox voetpleisters van Kanji-Keno in zijn winkel. Hij kwam gelijk op me af en zei “nu heb ik iets voor uw restless legs”. Ietwat sceptisch bekeek ik het product uit Japan (hoewel me dat wel aansprak; in het oosten hebben ze soms bij ons onbekende, maar aparte producten die zeer effectief kunnen zijn). Dat er 30 jaar onderzoek is geweest, hielp me over de drempel om deze detox voetpleisters van Kanji-Kenko eens te gaan proberen.
En wat gebeurt er: die nacht heb ik voor het eerst in 7 jaar pijnloos en diep geslapen ! Dus de volgende dag al mijn vriendinnen opgebeld en 6 ervan zijn ook de Kanji-Kenko pleisters gaan halen. Met hetzelfde positieve resultaat. Na de kuur van 1 week ben ik gestopt omdat het me niet verstandig leek om mijn benen te laten wennen aan het gebruik van Kanji-Kenko. Na 4 weken kwamen de ongemakken van restless legs terug en heb ik weer een week-kuur gedaan (dat is dus sneller dan het advies van 3 – 4 maanden maar het kan totaal geen kwaad). Daarmee is dit schema voor mij voldoende om mijn restless legs onder controle te houden.
Mijn vriendinnen en ik praten er veel over omdat het resultaat ons verrast heeft en gelukkig nemen onze andere vriendinnen onze goede raad ter harte en gebruiken ook regelmatig Kanji-Kenko.
Évaluation rédigée par Niels, Publié le 13-05-2014, 5 étoile(s).
Mijn vrouw heeft een drogisterij en ik heb een drukke baan in de verzekeringen. Daarnaast sport ik veel maar heb ook veel gerookt. Op het laatst kreeg ik daar last van en ben toen gestopt met roken. Maar ik wilde me sneller beter gaan voelen want ’s morgens werd ik niet echt vrolijk wakker en toen ben ik eens in de winkel van mijn vrouw gaan kijken. Zij had toen net de detox voetpleisters van Kanji-Kenko in een display op de toonbank staan.
Eerst keek ik daar wat sceptisch naar de doos met 12 Kanji-Kenko pleisters, zeker toen ik las dat de pleisters zwart zouden worden van de verkeerde stoffen in mijn lichaam. Maar mijn nieuwsgierigheid won het van mijn verbazing en heb die avond voor het eerst de pleisters onder mijn voet geplakt. Met de hoop dat het verwijderen van die pleisters geen ongemak zouden veroorzaken. Maar dat viel mee, je trok ze zo van de voet af zonder enig onaangenaam gevoel.
Gevolg: die nacht heb ik geslapen als een roos en werd de volgende morgen energieker wakker dan in de maanden daaraan voorafgaand. En de pleisters waren pikzwart dus mijn lacherige houding van de vorige avond was ineens verdwenen. Dit is dus een serieus product dat werkelijk direct helpt.
De week-kuur van 6 dagen heb ik afgemaakt maar blijkbaar had ik zoveel negatieve stoffen in mijn lichaam dat ik nog een week pleisters onder mijn voeten heb geplakt. Uiteindelijk werden de pleisters witter, ging ik me constanter beter voelen en tijdens mijn werk voelde ik me ook rustiger. Daarna heb ik nog vele vrienden en familie attent gemaakt op de Kanji-Kenko pleisters als zij eens klaagden over slechte slaap, weinig energie en minder concentratie.
Zelf doe ik iedere 4 maanden de Kanji-Kenko kuur en houdt daarmee mijn “niet meer roken” onder controle. Kanji-Kenko kan ik dus zeker aanbevelen.
Évaluation rédigée par David, Publié le 13-05-2014, 5 étoile(s).
Deze pleisters zijn werkelijk waar ge-wel-dig te noemen!
Ik gebruik dit soort pleisters al een hele poos en ik ben van begin af aan erg onder de indruk van het effect.
Destijds kocht ik de pleisters als een detoxkuur om het lichaam te ontgiften van de dagelijkse vervuilingen (vervuiling krijgen wij immers binnen op diverse manieren, bijvoorbeeld via voeding maar ook via de lucht etc.).
Het viel mij op dat ik na 2 dagen heerlijk diep begon te slapen en wat mij opviel is dat ik meer energie begon te krijgen.
Uiteindelijk ben ik de pleisters blijven bestellen en tot op de dag van vandaag ben ik een groot fan van deze krachtige plakkers !!
Door mijn intensieve levenswijze m.b.t. het dagelijkse werk (kantoorwerk afgewisseld met een baan als vechtsportinstructeur) is deze detox een zeer goede stap van mij geweest. Daarnaast merk ik ook dat het heeft geholpen bij gewichtsafname zowel bij mijzelf als bij mensen in mijn omgeving die vechten tegen de overtollige de kilo's.
Let wel: het is geen medicijn of wondermiddeltje.
Deze pleisters kunnen jou helpen om te detoxen en om je levenstijl aan te passen maar als je slecht blijft eten en nauwelijks beweegt dan kan je net zo goed iedere dag blijven plakken maar je zal jezelf blijven vervuilen en dan is het dweilen met de kraan open.
Er is dan meer nodig zoals bijv. goede voeding en het allerbelangrijkste: BEWEGEN EN NOG EENS BEWEGEN !!!
Tevens heb ik in mijn omgeving gemerkt dat de pleisters hebben geholpen bij het stoppen met roken. De stopklachten leken minder, maar dat is niet zo gek gezien de plakkers
's nachts hun werk doen, terwijl jezelf nog diep ligt te ronken.
De pleisters worden tijdens het gebruik steeds lichter van kleur, waardoor je weet dat de giftige stoffen aan het verdwijnen zijn. Blijven ze donker, dan zou ik zeker nog een kuur erachter aan plakken voor het beste resultaat.

Nepperds:
Ook heb ik een keer pleisters besteld van een ander merk d.m.v. een coupon-actie op internet. Deze kwamen niet eens een beetje in de buurt en ze waren weliswaar erg goedkoop maar in dit geval ook nog een dure koop doordat ze niet de werking hadden die ik gewend ben. Investeer iets meer dan weet je dat je de juiste hebt.

Goede tip: doe dunne sokken aan. Ik heb gemerkt dat de pleisters dan op één of andere manier nog beter werken en je voorkomt het ongevraagd loslaten van de pleisters.
Doe de pleisters pas af onder de douche daar anders je vloer "lekker" sticky wordt; geloof mij dat wil je echt niet meemaken (hahaha).

Kortom een aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is en een extra stimulans kan gebruiken! De prijs vind ik schappelijk te noemen, daar ik mijzelf naar een kuur altijd weer frisser en uitgeruster voel.
In deze tijden van hectiek en zware werkdruk de ideale detoxer voor mij!

5 étoile(s) selon 3 évaluation(s)

Kanji Kenko est adapté aux enfants âgés de 12 ans et pour les adultes. Ne pas utiliser chez les nourrissons et la grossesse.

Gardez le patch hors de portée des enfants. Pour usage externe seulement. Ne pas utiliser sur la peau sensible. En cas de doute, ou ne vont pas loin de vos symptômes, consultez toujours votre médecin.

Vous pouvez Kanji Kenko Detox Patches acheter sans ordonnance ou ordonnance à la boutique ou la santé drogue magasin d'aliments et acheter chez nous.

Pourquoi désintoxication?

Scientifiquement a été prouvé que chaque être humain a environ 500 grammes de déchets dans le corps, qui ne peuvent pas quitter le corps d'une manière naturelle. se produit ainsi une acidification du corps dans lequel le corps de manière sévère peut être chargée que les symptômes physiques et mentales peuvent se produire même. À savoir l'acidification conduit à une réaction excessive du système immunitaire.

Pourquoi un patch de pied?

La semelle sous le pied est l'endroit où la plupart des nerfs d'extrémité. En utilisant les patchs de désintoxication à cet endroit, où le résultat est le plus simple et plus rapide à réaliser. Pour stimuler les ingrédients naturels dans les patchs de désintoxication de Kanji Kenko à travers les points d'acupuncture sur la plante pour détoxifier de nombreux organes.

POUR UTILISATION

  1. Pour de meilleurs résultats: Appliquer les correctifs befor heure du coucher et la nuit spectacle sur les pieds.
  2. Laver les pieds ou prendre un pied.
  3. Retirer le patch de l'emballage et placer le sac avec des herbes actives soigneusement au milieu de la pièce
  4. + Collez le sac de patch dans le centre du pied, puis en appuyant doucement pour faire en sorte que le plâtre est coincé. Répétez ce processus pour l'autre pied (voir les instructions sur les dessins)
  5. Traitement: du jour 1 t / m 6 jour à la fois la gauche - et sur le pied droit coller un patch Kanji Kenko
  6. Si le patch de combinaison + sac est prêt, aller au lit comme d'habitude. Les patchs fonctionnent mieux quand ils en moyenne 6 - rester dans un endroit pendant 8 heures
  7. Le fonctionnement des plâtres de détoxification Kanji-Kenko peut être améliorée en le tirant à travers les chaussettes sur les patchs.
  8. Dans la matinée, enlever les patchs utilisés. Il est préférable de ne pas toucher la tache noire, car ils contiennent des toxines nocives. Nettoyez soigneusement vos pieds.
  9. Si les correctifs après six jours d'utilisation à son matin encore noir ou brun, il est recommandé de reprendre le cours d'une fois. Apparemment, le corps a besoin d'une cure parce que le corps est plus que la moyenne polluée. Cela signifie également que votre vitalité peut être améliorée plus que la moyenne.
  10. Cure répétition après 3 ou 4 mois.
Aucune spécification n'a été trouvée
ideale voetpleister (1)
Voetpleisters om te reinigen (1)
 Ajouter
Utilisez des virgules pour séparer les mots-clés
Veuillez accepter les cookies afin de rendre ce site plus fonctionnel. D'accord? Oui Non En savoir plus sur les témoins (cookies) »