Kanji-Kenko reinigingsvoetpleisters

Kanji-Kenko reinigingsvoetpleisters desintoxicación japonesa - parches de pie de desintoxicación o 12 piezas para el tratamiento de 1 semana y

La forma más segura y más eficaz para desintoxicar el cuerpo a través de las nuevas y mejoradas pie parches de desintoxicación Kanji Kenko.

Número de artículo:: 750100
Disponibilidad: Disponible
Plazo de entrega: Los plazos de entrega en Europa 48 ó 72 horas si el pago se acredita a las 14.00 horas
De: €34,95

Por sólo:
€29,95 IVA incluido
Cantidad:    Añadir a la cesta

Reviews

Opinión de Mevr. W. te Z., Enviado el 13-05-2014, 5 estrella(s).
Al meer dan 7 jaar heb ik slecht geslapen. De dokter constateerde restless legs en schreef me een aangepast leven voor. Niet te veel op de verkeerde momenten gaan lopen, veel rust nemen en bij het zitten, de benen zo horizontaal mogelijk houden.
Nou kom ik veel bij de natuurdrogist in onze woonplaats en die mensen hebben veel kennis van natuurlijke producten. En dus uiteraard vele producten geprobeerd, maar meestal met tijdelijk resultaat. Aangezien ik een grote groep vriendinnen heb waarmee we regelmatig op stap gaan, ben ik blijven zoeken. En toen, zomaar opeens, had onze natuurdrogist de detox voetpleisters van Kanji-Keno in zijn winkel. Hij kwam gelijk op me af en zei “nu heb ik iets voor uw restless legs”. Ietwat sceptisch bekeek ik het product uit Japan (hoewel me dat wel aansprak; in het oosten hebben ze soms bij ons onbekende, maar aparte producten die zeer effectief kunnen zijn). Dat er 30 jaar onderzoek is geweest, hielp me over de drempel om deze detox voetpleisters van Kanji-Kenko eens te gaan proberen.
En wat gebeurt er: die nacht heb ik voor het eerst in 7 jaar pijnloos en diep geslapen ! Dus de volgende dag al mijn vriendinnen opgebeld en 6 ervan zijn ook de Kanji-Kenko pleisters gaan halen. Met hetzelfde positieve resultaat. Na de kuur van 1 week ben ik gestopt omdat het me niet verstandig leek om mijn benen te laten wennen aan het gebruik van Kanji-Kenko. Na 4 weken kwamen de ongemakken van restless legs terug en heb ik weer een week-kuur gedaan (dat is dus sneller dan het advies van 3 – 4 maanden maar het kan totaal geen kwaad). Daarmee is dit schema voor mij voldoende om mijn restless legs onder controle te houden.
Mijn vriendinnen en ik praten er veel over omdat het resultaat ons verrast heeft en gelukkig nemen onze andere vriendinnen onze goede raad ter harte en gebruiken ook regelmatig Kanji-Kenko.
Opinión de Niels, Enviado el 13-05-2014, 5 estrella(s).
Mijn vrouw heeft een drogisterij en ik heb een drukke baan in de verzekeringen. Daarnaast sport ik veel maar heb ook veel gerookt. Op het laatst kreeg ik daar last van en ben toen gestopt met roken. Maar ik wilde me sneller beter gaan voelen want ’s morgens werd ik niet echt vrolijk wakker en toen ben ik eens in de winkel van mijn vrouw gaan kijken. Zij had toen net de detox voetpleisters van Kanji-Kenko in een display op de toonbank staan.
Eerst keek ik daar wat sceptisch naar de doos met 12 Kanji-Kenko pleisters, zeker toen ik las dat de pleisters zwart zouden worden van de verkeerde stoffen in mijn lichaam. Maar mijn nieuwsgierigheid won het van mijn verbazing en heb die avond voor het eerst de pleisters onder mijn voet geplakt. Met de hoop dat het verwijderen van die pleisters geen ongemak zouden veroorzaken. Maar dat viel mee, je trok ze zo van de voet af zonder enig onaangenaam gevoel.
Gevolg: die nacht heb ik geslapen als een roos en werd de volgende morgen energieker wakker dan in de maanden daaraan voorafgaand. En de pleisters waren pikzwart dus mijn lacherige houding van de vorige avond was ineens verdwenen. Dit is dus een serieus product dat werkelijk direct helpt.
De week-kuur van 6 dagen heb ik afgemaakt maar blijkbaar had ik zoveel negatieve stoffen in mijn lichaam dat ik nog een week pleisters onder mijn voeten heb geplakt. Uiteindelijk werden de pleisters witter, ging ik me constanter beter voelen en tijdens mijn werk voelde ik me ook rustiger. Daarna heb ik nog vele vrienden en familie attent gemaakt op de Kanji-Kenko pleisters als zij eens klaagden over slechte slaap, weinig energie en minder concentratie.
Zelf doe ik iedere 4 maanden de Kanji-Kenko kuur en houdt daarmee mijn “niet meer roken” onder controle. Kanji-Kenko kan ik dus zeker aanbevelen.
Opinión de David, Enviado el 13-05-2014, 5 estrella(s).
Deze pleisters zijn werkelijk waar ge-wel-dig te noemen!
Ik gebruik dit soort pleisters al een hele poos en ik ben van begin af aan erg onder de indruk van het effect.
Destijds kocht ik de pleisters als een detoxkuur om het lichaam te ontgiften van de dagelijkse vervuilingen (vervuiling krijgen wij immers binnen op diverse manieren, bijvoorbeeld via voeding maar ook via de lucht etc.).
Het viel mij op dat ik na 2 dagen heerlijk diep begon te slapen en wat mij opviel is dat ik meer energie begon te krijgen.
Uiteindelijk ben ik de pleisters blijven bestellen en tot op de dag van vandaag ben ik een groot fan van deze krachtige plakkers !!
Door mijn intensieve levenswijze m.b.t. het dagelijkse werk (kantoorwerk afgewisseld met een baan als vechtsportinstructeur) is deze detox een zeer goede stap van mij geweest. Daarnaast merk ik ook dat het heeft geholpen bij gewichtsafname zowel bij mijzelf als bij mensen in mijn omgeving die vechten tegen de overtollige de kilo's.
Let wel: het is geen medicijn of wondermiddeltje.
Deze pleisters kunnen jou helpen om te detoxen en om je levenstijl aan te passen maar als je slecht blijft eten en nauwelijks beweegt dan kan je net zo goed iedere dag blijven plakken maar je zal jezelf blijven vervuilen en dan is het dweilen met de kraan open.
Er is dan meer nodig zoals bijv. goede voeding en het allerbelangrijkste: BEWEGEN EN NOG EENS BEWEGEN !!!
Tevens heb ik in mijn omgeving gemerkt dat de pleisters hebben geholpen bij het stoppen met roken. De stopklachten leken minder, maar dat is niet zo gek gezien de plakkers
's nachts hun werk doen, terwijl jezelf nog diep ligt te ronken.
De pleisters worden tijdens het gebruik steeds lichter van kleur, waardoor je weet dat de giftige stoffen aan het verdwijnen zijn. Blijven ze donker, dan zou ik zeker nog een kuur erachter aan plakken voor het beste resultaat.

Nepperds:
Ook heb ik een keer pleisters besteld van een ander merk d.m.v. een coupon-actie op internet. Deze kwamen niet eens een beetje in de buurt en ze waren weliswaar erg goedkoop maar in dit geval ook nog een dure koop doordat ze niet de werking hadden die ik gewend ben. Investeer iets meer dan weet je dat je de juiste hebt.

Goede tip: doe dunne sokken aan. Ik heb gemerkt dat de pleisters dan op één of andere manier nog beter werken en je voorkomt het ongevraagd loslaten van de pleisters.
Doe de pleisters pas af onder de douche daar anders je vloer "lekker" sticky wordt; geloof mij dat wil je echt niet meemaken (hahaha).

Kortom een aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is en een extra stimulans kan gebruiken! De prijs vind ik schappelijk te noemen, daar ik mijzelf naar een kuur altijd weer frisser en uitgeruster voel.
In deze tijden van hectiek en zware werkdruk de ideale detoxer voor mij!

5 estrellas basado en 3 opiniones

Kanji Kenko es apto para niños mayores de 12 años y para adultos. No utilice en bebés y el embarazo.

Mantenga el parche fuera del alcance de los niños. Sólo para uso externo. No utilizar en pieles sensibles. En caso de duda, o no ir lejos de sus síntomas, siempre consulte a su médico.

Puede kanji Kenko Detox parches comprar sin receta o con receta en la farmacia o tienda de alimentos saludables y comprar de nosotros.

¿Por qué desintoxicación?

Científicamente se ha demostrado que cada ser humano tiene alrededor de 500 gramos de productos de desecho en el cuerpo, que no pueden salir del cuerpo de una manera natural. De esta manera se produce la acidificación del cuerpo en la que el cuerpo tan grave puede ser cargado que se pueden producir síntomas físicos e incluso mentales. A saber, la acidificación conduce a una reacción exagerada del sistema inmunológico.

¿Por qué un parche de pie?

La suela debajo del pie es donde la mayoría de los nervios finales. Mediante el uso de los parches de desintoxicación en ese lugar, por lo tanto, el resultado puede sencilla y rápida de lograr. Para estimular los ingredientes naturales en los parches de desintoxicación de kanji Kenko a través de los puntos de acupuntura en las plantas para desintoxicar muchos órganos.

PARA USO

  1. Para obtener los mejores resultados: Aplicar los parches befor hora de acostarse y espectáculo nocturno en los pies.
  2. Lave sus pies o tomar un pie.
  3. Retire el parche de su envoltorio y coloque la bolsa con hierbas cuidadosamente activos en el medio del parche
  4. + Pegar la bolsa de parche en el centro del pie, a continuación, presionando suavemente para asegurarse de que el yeso se ha quedado atascado. Repita este proceso para el otro pie (ver las instrucciones en los dibujos)
  5. Tratamiento: desde el día 1 t / m 6 día en ambos lados izquierdo - y con el pie derecho pegar un parche Kanji Kenko
  6. Si el parche combinación + bolsa está lista, ir a la cama como de costumbre. Los parches funcionan mejor cuando se promedian 6 - permanece en un lugar durante 8 horas
  7. El funcionamiento de los emplastos de desintoxicación Kanji-Kenko se puede mejorar tirando a través de los calcetines en los parches.
  8. Por la mañana quitar los parches usados. Lo mejor es no tocar el parche negro, ya que contienen toxinas dañinas. Limpiar cuidadosamente los pies.
  9. Si los parches después de seis días de uso en la mañana todavía negro o marrón, se recomienda repetir el curso una vez. Al parecer, el cuerpo necesita una cura porque el cuerpo es más de lo normal contaminada. Esto también significa que su vitalidad se puede mejorar más de lo normal.
  10. Curar la repetición después de 3 o 4 meses.
No se ha encontrado ninguna especificación.
ideale voetpleister (1)
Voetpleisters om te reinigen (1)
 Añadir
Use comas para separar las etiquetas.
Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? No Más acerca de las cookies »