Kanji-Kenko reinigingsvoetpleisters

Kanji-Kenko reinigingsvoetpleisters Japanische Entgiftung - Detoxfußflecken oder 12 Stück für die Behandlung von 1 Woche

Die sicherste und effektivste Weg, den Körper durch die neue und verbesserte Kanji Kenko Detoxfußflecken zu entgiften.

Artikelnummer:: 750100
Verfügbarkeit: Auf Lager
Lieferzeit: Lieferzeiten in in Europa innnerhalb von 48 oder 72 Stunden wenn die Zahlung vor 14.00 gutgeschrieben worden ist,
UVP: €34,95

Für nur:
€29,95 Inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten
Menge:    In den Warenkorb legen

Reviews

Kundenmeinung von Mevr. W. te Z., Veröffentlicht am 13-05-2014, 5 Stern (e).
Al meer dan 7 jaar heb ik slecht geslapen. De dokter constateerde restless legs en schreef me een aangepast leven voor. Niet te veel op de verkeerde momenten gaan lopen, veel rust nemen en bij het zitten, de benen zo horizontaal mogelijk houden.
Nou kom ik veel bij de natuurdrogist in onze woonplaats en die mensen hebben veel kennis van natuurlijke producten. En dus uiteraard vele producten geprobeerd, maar meestal met tijdelijk resultaat. Aangezien ik een grote groep vriendinnen heb waarmee we regelmatig op stap gaan, ben ik blijven zoeken. En toen, zomaar opeens, had onze natuurdrogist de detox voetpleisters van Kanji-Keno in zijn winkel. Hij kwam gelijk op me af en zei “nu heb ik iets voor uw restless legs”. Ietwat sceptisch bekeek ik het product uit Japan (hoewel me dat wel aansprak; in het oosten hebben ze soms bij ons onbekende, maar aparte producten die zeer effectief kunnen zijn). Dat er 30 jaar onderzoek is geweest, hielp me over de drempel om deze detox voetpleisters van Kanji-Kenko eens te gaan proberen.
En wat gebeurt er: die nacht heb ik voor het eerst in 7 jaar pijnloos en diep geslapen ! Dus de volgende dag al mijn vriendinnen opgebeld en 6 ervan zijn ook de Kanji-Kenko pleisters gaan halen. Met hetzelfde positieve resultaat. Na de kuur van 1 week ben ik gestopt omdat het me niet verstandig leek om mijn benen te laten wennen aan het gebruik van Kanji-Kenko. Na 4 weken kwamen de ongemakken van restless legs terug en heb ik weer een week-kuur gedaan (dat is dus sneller dan het advies van 3 – 4 maanden maar het kan totaal geen kwaad). Daarmee is dit schema voor mij voldoende om mijn restless legs onder controle te houden.
Mijn vriendinnen en ik praten er veel over omdat het resultaat ons verrast heeft en gelukkig nemen onze andere vriendinnen onze goede raad ter harte en gebruiken ook regelmatig Kanji-Kenko.
Kundenmeinung von Niels, Veröffentlicht am 13-05-2014, 5 Stern (e).
Mijn vrouw heeft een drogisterij en ik heb een drukke baan in de verzekeringen. Daarnaast sport ik veel maar heb ook veel gerookt. Op het laatst kreeg ik daar last van en ben toen gestopt met roken. Maar ik wilde me sneller beter gaan voelen want ’s morgens werd ik niet echt vrolijk wakker en toen ben ik eens in de winkel van mijn vrouw gaan kijken. Zij had toen net de detox voetpleisters van Kanji-Kenko in een display op de toonbank staan.
Eerst keek ik daar wat sceptisch naar de doos met 12 Kanji-Kenko pleisters, zeker toen ik las dat de pleisters zwart zouden worden van de verkeerde stoffen in mijn lichaam. Maar mijn nieuwsgierigheid won het van mijn verbazing en heb die avond voor het eerst de pleisters onder mijn voet geplakt. Met de hoop dat het verwijderen van die pleisters geen ongemak zouden veroorzaken. Maar dat viel mee, je trok ze zo van de voet af zonder enig onaangenaam gevoel.
Gevolg: die nacht heb ik geslapen als een roos en werd de volgende morgen energieker wakker dan in de maanden daaraan voorafgaand. En de pleisters waren pikzwart dus mijn lacherige houding van de vorige avond was ineens verdwenen. Dit is dus een serieus product dat werkelijk direct helpt.
De week-kuur van 6 dagen heb ik afgemaakt maar blijkbaar had ik zoveel negatieve stoffen in mijn lichaam dat ik nog een week pleisters onder mijn voeten heb geplakt. Uiteindelijk werden de pleisters witter, ging ik me constanter beter voelen en tijdens mijn werk voelde ik me ook rustiger. Daarna heb ik nog vele vrienden en familie attent gemaakt op de Kanji-Kenko pleisters als zij eens klaagden over slechte slaap, weinig energie en minder concentratie.
Zelf doe ik iedere 4 maanden de Kanji-Kenko kuur en houdt daarmee mijn “niet meer roken” onder controle. Kanji-Kenko kan ik dus zeker aanbevelen.
Kundenmeinung von David, Veröffentlicht am 13-05-2014, 5 Stern (e).
Deze pleisters zijn werkelijk waar ge-wel-dig te noemen!
Ik gebruik dit soort pleisters al een hele poos en ik ben van begin af aan erg onder de indruk van het effect.
Destijds kocht ik de pleisters als een detoxkuur om het lichaam te ontgiften van de dagelijkse vervuilingen (vervuiling krijgen wij immers binnen op diverse manieren, bijvoorbeeld via voeding maar ook via de lucht etc.).
Het viel mij op dat ik na 2 dagen heerlijk diep begon te slapen en wat mij opviel is dat ik meer energie begon te krijgen.
Uiteindelijk ben ik de pleisters blijven bestellen en tot op de dag van vandaag ben ik een groot fan van deze krachtige plakkers !!
Door mijn intensieve levenswijze m.b.t. het dagelijkse werk (kantoorwerk afgewisseld met een baan als vechtsportinstructeur) is deze detox een zeer goede stap van mij geweest. Daarnaast merk ik ook dat het heeft geholpen bij gewichtsafname zowel bij mijzelf als bij mensen in mijn omgeving die vechten tegen de overtollige de kilo's.
Let wel: het is geen medicijn of wondermiddeltje.
Deze pleisters kunnen jou helpen om te detoxen en om je levenstijl aan te passen maar als je slecht blijft eten en nauwelijks beweegt dan kan je net zo goed iedere dag blijven plakken maar je zal jezelf blijven vervuilen en dan is het dweilen met de kraan open.
Er is dan meer nodig zoals bijv. goede voeding en het allerbelangrijkste: BEWEGEN EN NOG EENS BEWEGEN !!!
Tevens heb ik in mijn omgeving gemerkt dat de pleisters hebben geholpen bij het stoppen met roken. De stopklachten leken minder, maar dat is niet zo gek gezien de plakkers
's nachts hun werk doen, terwijl jezelf nog diep ligt te ronken.
De pleisters worden tijdens het gebruik steeds lichter van kleur, waardoor je weet dat de giftige stoffen aan het verdwijnen zijn. Blijven ze donker, dan zou ik zeker nog een kuur erachter aan plakken voor het beste resultaat.

Nepperds:
Ook heb ik een keer pleisters besteld van een ander merk d.m.v. een coupon-actie op internet. Deze kwamen niet eens een beetje in de buurt en ze waren weliswaar erg goedkoop maar in dit geval ook nog een dure koop doordat ze niet de werking hadden die ik gewend ben. Investeer iets meer dan weet je dat je de juiste hebt.

Goede tip: doe dunne sokken aan. Ik heb gemerkt dat de pleisters dan op één of andere manier nog beter werken en je voorkomt het ongevraagd loslaten van de pleisters.
Doe de pleisters pas af onder de douche daar anders je vloer "lekker" sticky wordt; geloof mij dat wil je echt niet meemaken (hahaha).

Kortom een aanrader voor iedereen die serieus met zijn gezondheid bezig is en een extra stimulans kan gebruiken! De prijs vind ik schappelijk te noemen, daar ik mijzelf naar een kuur altijd weer frisser en uitgeruster voel.
In deze tijden van hectiek en zware werkdruk de ideale detoxer voor mij!

5 Sterne basierend auf 3 Bewertungen

Kanji Kenko ist geeignet für Kinder ab 12 Jahren und für Erwachsene. Nicht bei Säuglingen und Schwangerschaft.

Halten Sie den Patch weit außerhalb der Reichweite von Kindern. Nur zur äußerlichen Anwendung. Nicht auf empfindliche Haut verwenden. Im Zweifelsfall oder gehen Sie nicht von Ihrer Symptome weg, immer Ihren Arzt konsultieren.

Sie können Kanji Kenko Detox Patches kaufen nicht verschreibungspflichtigen oder rezeptfrei in der Apotheke oder Bioladen und von uns kaufen.

Warum Detox?

Wissenschaftlich ist erwiesen, dass jeder Mensch etwa 500 Gramm der Abfallprodukte im Körper hat, die nicht auf den Körper auf natürliche Weise zu verlassen. Dabei tritt Übersäuerung des Körpers, in dem der Körper so stark belastet werden, dass körperliche und auch psychische Symptome auftreten können. Und zwar führt die Versauerung zu einer Überreaktion des Immunsystems.

Warum ein Fuß - Patch?

Die Sohle unter dem Fuß ist, wo die meisten Ende Nerven. Durch die Verwendung der Entgiftung Patches an dieser Stelle kann daher die einfachste und schnellste Ergebnis erzielt werden. Für die natürlichen Inhaltsstoffe stimulieren in den Detox Patches von Kanji Kenko durch die Akupunkturpunkte auf den Sohlen viele Organe zu entgiften.

FÜR DEN EINSATZ

  1. Für die besten Ergebnisse: Tragen Sie die Patches vor dem Schlafengehen und nächtliche Show an den Füßen.
  2. Waschen Sie die Füße oder einen Fuß nehmen.
  3. Entfernen Sie den Patch aus der Verpackung nehmen und den Beutel mit aktiven Kräuter vorsichtig in der Mitte des Patches
  4. Stick + Patch-Beutel in der Mitte des Fußes, dann sanft drücken, um sicherzustellen, dass das Pflaster geklebt wird. Wiederholen Sie diesen Vorgang für den anderen Fuß (siehe die Anweisungen auf den Zeichnungen)
  5. Behandlung: von Tag 1 t / m 6 Tage sowohl auf der linken Seite - und auf dem rechten Fuß fügen Sie einen Kanji Kenko Patch
  6. Wenn die Kombination Patch + Tasche bereit ist, zu Bett gehen wie gewohnt. Die Patches funktionieren am besten, wenn sie 6 gemittelt - 8 Stunden an einem Ort bleiben
  7. Der Betrieb der Kanji-Kenko Entgiftungspflaster kann durch Ziehen durch die Socken auf die Patches verbessert werden.
  8. Am Morgen entfernen Sie die verwendeten Patches. Am besten ist es nicht die schwarzen Fleck zu berühren, weil sie schädliche Giftstoffe enthalten. Reinigen Sie Ihre Füße sorgfältig.
  9. Wenn die Patches, die nach sechs Tagen der Einsatz an seinem Morgen noch schwarz oder braun, empfiehlt es sich einmal um den Kurs zu wiederholen. Offenbar braucht der Körper eine Heilung, weil der Körper mehr als durchschnittlich verschmutzt ist. Das bedeutet auch, dass Ihre Vitalität als der Durchschnitt mehr verbessert werden kann.
  10. Cure Wiederholung nach 3 oder 4 Monate.
Keine Spezifikationen gefunden
ideale voetpleister (1)
Voetpleisters om te reinigen (1)
 Hinzufügen
Verwenden Sie Kommas um Schlagworte zu trennen.
Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »