Inleiding.
DirectHelp, de webwinkel met bijzondere, unieke gezondheids - en verzorgings - drogisterij-producten. Vorig jaar zijn de producten van deze webshop overgenomen door Mediphos OTC uit Renkum. En de resterende merken gaan vanaf 2020 naar Trophax uit Amstelveen. Altijd iets nieuws, altijd een actie !!! Orders worden binnen 24 uur uitgeleverd. Bijdrage verzendkosten € 3,95 behalve bij de zg. "enveloppe-producten". NIEUW: Trophax uit Amstelveen wordt de snurk - specialist van NL met Kees Kwakman als Slaapcoach en de SleepPro producten als hulpmiddel, aangevuld met de SleepRight producten en het Knarsbitje. Apneu en snurken worden opgelost in 2020 !

Indien u vóór 14:00 uur bijvoorbeeld een middel tegen tandvleesontsteking, tampons voor het zwemmen, een tandpasta voor gevoelig tandvlees, tandhalzen of tanden of een spray om zweetvoeten te verhelpen bestelt en betaalt, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Doorgaans heeft u het product dan de volgende dag in huis. Ontdekt u bij de levering dat het product dat u besteld heeft, beschadigd is of heeft u het verkeerde product geleverd gekregen? Zend het pakket dan zo snel mogelijk terug. Wij zorgen er dan voor dat u uw bestelling opnieuw en op de juiste manier toegezonden krijgt. 

Beliebte Produkte

Mund-Inhalator für Erwachsene

Mund-Inhalator für Erwachsene

€44,95 €49,95
Mini Salz Rohr

Mini Salz Rohr

€22,95 €24,95

Kategorien

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »