ImplaClean Tandpasta voor Implantaten

ImplaClean Tandpasta voor Implantaten

Implaclean® is speciaal ontwikkeld voor mensen met dentale implantaten en onmisbaar voor een goede verzorging van zowel de eigen tanden als de implantaten.

Implaclean® helpt u, bij het juiste gebruik van deze unieke tandpasta, levenslang genieten van uw implantaten en eigen tanden !

Implaclean® bevat de unieke Ardox-X® actieve zuurstoftechnologie in combinatie met Lactoferrine (een lichaamseigen stof). Deze nieuwe technologie is gebaseerd op een zuurstof – complex dat in de mond, door aanraking met het speeksel, “ontploft” en alle verkeerde bacillen vernietigd. Daarnaast staat dit actieve complex bekend om zijn diepere penetratie van het natuurlijke weefsel.

Door het gebruik van Implaclean® krijgen tandplak en tandvleesontstekingen geen kans en blijven pockets van tanden en implantaten schoon en vrij van schadelijke bacteriën.

De actieve zuurstof zorgt er tevens voor dat de eigen tanden wit blijven en er na verloop van tijd geen kleurverschillen ontstaan tussen de natuurlijke tanden en de implantaat-constructies.

VOORDELEN Implaclean®

  • Veilig voor implantaatconstructies
  • Unieke actieve zuurstoftechnologie
  • Lactoferrine
  • Laag fluoride gehalte
  • pH neutraal
  • Geen schurende bestanddelen
  • Wetenschappelijk onderbouwd.
Merken
ImplaClean Tandpasta voor Implantaten 50 ml Tandpasta voor implantaten

ImplaClean Tandpasta voor Implantaten 50 ml Tandpasta voor implantaten

ImplaClean heeft een nieuwe verpakking, is kleiner qua inhoud maar nog steeds van TOP-kwaliteit en is gebaseerd op de unieke actieve Ardox-X zuurstoftechnologie in combinatie met lactoferrine.

€9,95 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »