Depurdent voor witte tanden

Depurdent voor witte tanden

Depurdent Tandpasta en Mondwater voor adembenemend witte tanden.

Eigenlijk was ik al jaren bezig om een tandpasta te vinden die er echt voor zou zorgen dat mijn tanden zo wit mogelijk werden. Hierbij heb ik ook alles geprobeerd wat er op de markt te koop was van duur tot goedkoop maar hierbij nooit een echt prettig product gevonden.

Op een  gegeven moment nam een vriend Depurdent mee uit Zwitserland. Hij was er super enthousiast over en hij had zelf inderdaad erg witte tanden. Zwitserland is sowieso erg ontwikkeld op het gebied van tandverzorging dus ik vond dat wel een erg veilig idee. Vanaf dat moment ben ik het ook 2 keer in de week gaan gebruiken met als resultaat dat al snel mensen aan mij gingen vragen of ik mijn tanden gebleekt had. Vrienden en vriendinnen wilden tijdens hun bezoek altijd even een keertje met Depurdent poetsen en ook hun ervaring was erg positief.

Een groot voordeel van Depurdent is ook dat je geen last van je tanden krijgt hetgeen bij andere witmakers wel vaak het geval is. Je tanden voelen erna heel glad en schoon en net alsof ze door de tandarts gepolijst zijn.

Ik heb al allerlei mensen om me heen die het nu ook via Zwitserland door iemand mee laten nemen. Daarom is het erg fijn dat het nu ook in Nederland te koop is. Recentelijk vertelde een vriendin me dat ook aan haar was gevraagd of ze haar tanden weer gebleekt had. Het is toch super dat je dat met een tandpasta kunt bereiken!

 

Mieke Mulder - Velp

Merken
Depurdent voor witte tanden Mondwater op natuurlijke basis voor witte tanden

Depurdent voor witte tanden Mondwater op natuurlijke basis voor witte tanden

NIEUW VANAF OKTOBER 2012 Er is een nieuwe Richtlijn door het Ministerie uitgevaardigd: Tanden bleken met meer dan 6 % H2O2 is vanaf 1 november 2012 verboden.

€20,95 Meer informatie
Depurdent voor witte tanden Tandpasta op natuurlijke basis voor witte tanden

Depurdent voor witte tanden Tandpasta op natuurlijke basis voor witte tanden

NIEUW VANAF MAART 2020 Er is een nieuwe Richtlijn door het Ministerie uitgevaardigd: Tanden bleken met meer dan 6 % H2O2 is vanaf 1 november 2012 verboden.

€22,50 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »