Zoutpijp kopen

U kunt effectief ademhalingsproblemen verhelpen door een zoutpijp te kopen met Halitzout van Direct-Help.nl. Wij zijn de online drogisterij voor natuurlijke middelen. We hebben naast producten voor ademhalingsproblemen ook verschillende andere verzorgingsproducten voor uw haar, lichaam, mond en verzorging voor vrouwen. Bij ons vindt u precies wat u nodig heeft!

Een zoutpijp kopen voor vrije luchtwegen

Wie met ademhalingsproblemen rondloopt zoals luchtweginfecties, astma, rokershoest, snurken of allergieën kan het best een zoutpijp kopen voor extreme luchtwegverlichting. Zet de SaltPipe aan de mond om rustig in te ademen en uw luchtwegen komen vanwege het natuurlijke zout weer helemaal vrij. De voordelen van dit product zijn:

  • Geschikt voor iedereen zoals zieken, zwangere vrouwen en kinderen;
  • Maakt de luchtwegen langdurig en optimaal vrij;
  • Vermindert chronische problemen;
  • Maakt enkel gebruik van natuurlijk zoutstoffen.

Naast dat u met SaltPipe ademhalingsproblemen kunt verhelpen, kunt u ook bij ons terecht voor verzorgingsproducten voor onder andere huid, haar, mond en voeten. Ook verzorgingsproducten speciaal voor de vrouw kunt u hier meteen online bestellen.

Bestellen & contact met ons

Een zoutpijp kunt u natuurlijk snel en eenvoudig kopen via onze online winkel. Indien u vragen heeft over het product, de samenstelling of werking, kunt u telefonisch contact met ons opnemen via het nummer +31 78 6105727. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag verder.

Mini Saltpipe

Mini Saltpipe

Onze Mini SaltPipe is praktisch gezien, een mobiele zoutgrot: iedereen kan door het gebruik van de Mini SaltPipe de voordelen van deze therapie ervaren, waar ook ter wereld ! De Mini SaltPipe is een effectieve toegevoegde therapie voor verkoudheid.

€24,95 €22,95 Meer informatie
Mond-inhaler voor Volwassenen bij ademhalingsproblemen

Mond-inhaler voor Volwassenen bij ademhalingsproblemen

Wanneer te gebruiken: Bij verkoudheid, rokershoest, pollen en andere allergiën, verstopte bronchiën, gewone griep, etc.

€49,95 €44,95 Meer informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »